Policajac iz Sidneja optužen za ubistvo bivšeg momka i njegovog novog dečka

Policija je saopštila da tek treba da locira tela ubijenih muškaraca

23.02.2024. 10:59
  • Podeli:
policija hapšenje pixabay-63df73ce14592.webp Foto: Pixabay

Dvadesetosmogodišnji policajac iz Sidneja Bo Lamar optužen je danas pred sudom za ubistvo svoga bivšeg dečka, australijske TV ličnosti Džesija Berda i Berdovog sadašnjeg dečka Luka Dejvisa.

Lamar je jutros uhapšen, a sud je odbio kauciju.

Policija je u sredu pokrenula potragu nakon što su predmeti koji su pripadali ubijenim muškarcima pronađeni umrljani krvlju u kanti za smeće na plaži u blizini Sidneja.

Policija je saopštila da tek treba da locira tela ubijenih muškaraca, objavio je Bi-Bi-Si (BBC).

Policija navodi da je par ubijen u ponedeljak u kući Džesija Berda u predgrađu Sidneja, pre nego što su njihova tela prebačena u beli kombi koji je, kako se navodi, iznajmio Lamar da bi se rešio tela.

Svedoci su rekli policiji da su u ponedeljak ujutru čuli "viku" i "svađu".

Policija Novog Južnog Velsa saopštila je da je na mestu zločina pronađen metak koji odgovara Lamarovom pištolju, kao i "značajna" količina krvi i prevrnuti nameštaj.

Policija navodi da je jutros pronašla beli kombi.

Lamar se u utorak nije pojavio na poslu, ali je njegov pištolj kasnije lociran u sefu u policijskoj stanici, saopštila je policija.

Lamar je bio u vezi sa Berdom do pre nekoliko meseci.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()