Požar u bolnici u Pekingu jedan od najsmrtonosnijih: Broj stradalih porastao na 29

Požar je izbio u istočnom krilu privatne pekinške bolnice Čangfeng

19.04.2023. 08:42
  • Podeli:
požar u bolnici u Pekingu Foto: Youtube/Printscreen/@AFP
požar u bolnici u Pekingu

Broj poginulih u požaru u bolnici u Pekingu porastao je na 29, saopštile su vlasti kineske prestonice.

Kako je navedeno, među poginulima je 26 pacijenata, a stradali su i jedna sestra, medicinski tehničar i posetilac, prenosi AP.

Vlasti su naredile da bude sprovedena istraga o uzroku jednog od najsmrtonosnijih požara u Pekingu poslednjih godina, navodi Rojters.

Požar je izbio u istočnom krilu privatne pekinške bolnice Čangfeng.

Spasilačke ekipe su evakuisale 71 osobu, a mnogi ljudi su iskakali kroz prozore.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()