Poznati biznismen izrešetan na Halkidikiju: Napadači u bekstvu, još jedna osoba teško ranjena

Policija ispituje slučaj

15.07.2023. 13:04
  • Podeli:
policija-rotacija_svjetlo-646a29ea00ca9.webp Foto: Pixabay

Krvava pucnjava u kojoj je poginuo 39-godišnji muškarac, a 45-godišnjak teško povređen, dogodio se u ranim jutarnjim satima u subotu u Haniotiju na Halkidikiju.

Bagraini Orhain (39), poznati biznismen iz Skoplja i vlasnik kazina, ubijen je u pucnjavi, kada su nepoznate osobe sa fantomkama u njega ispalile više hitaca sa motocikala.

U napadu je teško povređen njegov 45-godišnji sunarodnik Sead Slezovikg, koji se nalazi na lečenju u bolnici Poligiros, prenosi Blic.

Izvori kažu da je pre tri meseca ubijen i prijatelj žrtve.

Ubistvo se dogodilo oko 3.30 časova, kada su dva napadača stigli do smeštaja u jednom poznatom rizortu na Halkidikiju.

Policija ispituje slučaj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()