Princeza Kejt hitno primljena u bolnicu

Moraće da odloži svoje kraljevske dužnosti

17.01.2024. 15:33
  • Podeli:
Kejt Midlton_Kate Middleton_Foto Profimedia-64db8a0d6a676.webp Foto: Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton je trenutno u bolnici i oporavlja se nakon uspešne operacije abdomena i malo je verovatno da će nastaviti sa javnim dužnostima do posle Uskrsa, potvrđeno je u saopštenju Kensingtonske palate.

"Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza od Velsa primljena je juče u Londonsku kliniku na operaciju abdomena. Operacija je bila uspešna i očekuje se da će ostati u bolnici deset do četrnaest dana, pre nego što se vrati gde će nastaviti oporavak", rekao je portparol palate, a prenosi Dejli mejl.

On je preneo da se princeza nada da će javnost razumeti njenu želju da lični medicinski podaci ostanu u tajnosti.

"Stoga, Kensingtonska palata će blagovremeno obaveštavati javnost o napretku Njenog Kraljevskog Visočanstva samo kada bude bilo značajnih novih informacija koje bi trebalo podeliti", rekao je portparol.

Takođe je kazao da se princeza izvinjava svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora da odloži svoje kraljevske dužnosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()