Priroda pokazala zube: Oko 30.000 putnika zaglavljeno jer je Jurostar otkazao vozove zbog poplave

Vozovi kompanije Sautistern rejlvej takođe su saopštili da je saobraćaj između Ebsflita i Senkt Pankrasa u prekidu

30.12.2023. 20:53
  • Podeli:
stanica sent pankras, london, eurostar, jurostar - odloženi polasci vozova - 30 dec 2023 - profimedia-65906ee0391cb.webp Foto: Profimedia

Oko 30.000 putnika ostalo je zaglavljeno u londonskom Sent Pankrasu nakon što je tunel Temza poplavljen, zbog čega je evropska brza železnica Jurostar, koja povezuje Britaniju sa Belgijom, Francuskom, Nemačkom i Holandijom, otkazala vozove.

Svi današnji Jurostar vozovi između Sent Pankrasa i kontinentalnog dela Evrope su poplavljeni zbog poplave na liniji Haj spid 1, u blizini stanice Ebsflit internešenel, preneo je Independent.

Portparol Jurostara je rekao da je ta železnica upoznata sa obimom poplave i da se stanje nije popravilo, zbog čega vozovi ne mogu da funkcionišu.

Vozovi kompanije Sautistern rejlvej takođe su saopštili da je saobraćaj između Ebsflita i Senkt Pankrasa u prekidu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()