Pronađeno telo vođe Hezbolaha: Iz ruševina u predgrađu Bejruta leš izvučen vidljivih povreda

Britanska agencija podseća da je Hezbolah juče potvrdio smrt Nasralaha

29.09.2024. 14:05
  • Podeli:
hasan nasralah, 3 nov 2014 - foto Reuters-66f9423320e3d.webp Foto: Reuters

Telo Hasana Nasralaha, vođe Hezbolaha koji je u petak ubijen u izraelskom vazdušnom udaru, pronađeno je i izvučeno iz ruševina u južnom predgrađu libanske prestonice Bejruta.

To je objavio Rojters, pozivajući se na medicinski izvor i izvor iz bezbednih službi.

Navodi se da je leš u netaknutom stanju, bez vidljivih povreda.

Britanska agencija podseća da je Hezbolah juče potvrdio smrt Nasralaha, ali nije naveo kako je tačno on ubijen niti kada će biti sahrana.

Rojtersova dva izvora su navela da na telu nema direktnih povreda i da deluje da je smrt nastupila od posledica traume izazvane snagom eksplozije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()