Pucnjava u školi u Finskoj, povređeno troje učenika: Policija uhapsila osumnjičenog

Ovu obrazovnu ustanovu pohađa oko 800 učenika od prvog do devetog razreda, a u njoj je zaposleno oko 90 ljudi

02.04.2024. 10:03
  • Podeli:
pucnjava u školi u finskoj, vanta, policija u vanti, finska policija - Markku Ulander Lehtikuva via AP Tanjug (2)-660bc6540fd45.webp Foto: Markku Ulander/Lehtikuva via AP/Tanjug

Troje učenika povređeno je danas u pucnjavi u osnovnoj školi u gradu Vanta kod Helsinkija, a osumnjičeni za napad je uhapšen i reč je o maloletnoj osobi, saopštila je finska policija.

Povređeni su takođe maloletnici, a za sada nije poznato koliko su ozbiljne njihove povrede, prenosi finski javni servis Ile.

Školu u kojoj je došlo do pucnjave pohađa oko 800 učenika od prvog do devetog razreda, a u njoj je zaposleno oko 90 ljudi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()