Putin čestitao Vučiću praznike i bratskom srpskom narodu poželeo mir i prosperitet

Računam na nastavak našeg dijaloga i produktivnog zajedničkog rada, naveo je predsednik Rusije

25.12.2023. 11:01
  • Podeli:
aleksandar vučić, vladimir putin, 4 dec 2019 - profimedia-658952743a06c.webp Foto: Profimedia

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, primio je čestitku predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina

U čestitki se kaže:

"Poštovani gospodine Predsedniče,

Srdačno Vam čestitam dolazeću Novu godinu i Božić.

Bez obzira na nelaku situaciju u svetu, odnosi između Rusije i Srbije, koji se temelje na viševekovnim tradicijama prijateljstva i duhovne bliskosti, razvijaju se u konstruktivnom duhu.

Računam na nastavak našeg dijaloga i produktivnog zajedničkog rada po aktuelnim pitanjima bilateralne, regionalne i međunarodne agende.

Želim Vama, Vašoj rodbini i najbližima dobro zdravlje, blagostanje i uspehe, a bratskom srpskom narodu mir i prosperitet", navodi se u čestitki predsednika Putina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()