Ranjeno šestogodišnje dete: U granatiranju tržnog centra u Donjecku 10 povređenih

Ukrajinske snage ispalile su danas 15 raketa na Donjeck, prenose RiA Novosti.

01.09.2023. 15:07
  • Podeli:
donjeck twiter @jaccocharite-64f1e171181a6.webp Foto: X@jaccocharite

Ukrajinske snage granatirale su tržni centar u Donjecku, saopštio je danas gradonačelnik Aleksij Kulemzin.

Tom prilikom ranjeno je 10 osoba, među kojima i šestogodišnje dete, navelo je predstavništvo samoproglašene Donjecke Narodne Republike u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju. 

Kulezmin je na mreži X (Tviter) naveo da je pogođena zgrada tržnog centra "Donjeck Siti" i da su oštećene pomoćne prostorije. 

Ukrajinske snage ispalile su danas 15 raketa na Donjeck, prenose RiA Novosti. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()