Rusi tvrde da su sprečili veliki napad: PVO oborila 17 ukrajinskih dronova

Napadi su izvršeni na Brjansku, Kursku, Belgorodsku i Kalušku oblast

28.04.2024. 08:37
  • Podeli:
dron, dronovi, napad dronom, dronovima - shutterstock (2)-65699b842740d.webp Foto: Shutterstock

Ruski sistemi protivvazdušne odbrane oborili su tokom noći 17 ukrajinskih bespilotnih letelica iznad Brjanske, Kurske, Belgorodske i Kaluške oblasti, saopštila je danas pres-služba Ministarstva odbrane Rusije.

U saopštenju se precizira da su dežurni sistemi PVO "uništili i presreli"  devet dronova iznad Brjanske oblasti, tri iznad teritorije Kurske oblasti, dva nad Belgorodskom i tri nad Kaluškom oblasti, prenosi RIA Novosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()