Rusko ministarstvo: Hitno ispuštanje municije u oblasti Voronjež, bez žrtava

Pokrenuta je istraga o incidentu

02.01.2024. 12:32
  • Podeli:
Suhoj Su-34_ruski borbeni avion_Foto Profimedia-645f7ee01459f.webp Foto: Profimedia

Tokom leta ratnog aviona iznad ruske oblasti Voronjež došlo je do hitnog ispuštanja municije, ali nije bilo žrtava, navodi se u saopštenju ruskog Ministarstva odbrane.

"Hitno ispuštanje municije iz aviona izvršeno je 2. januara oko 9.00 časova po lokalnom vremenu, dok je avion Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije leteo iznad naselja Petropavlovka u Voronješkoj oblasti", navodi se u saopštenju ministarstva, dodajući da nijo bilo žrtava, prenosi TASS.

Ipak, prilikom ispuštanja municije, prema rečima ministarstva, oštećeno je šest privatnih objekata.

Pokrenuta je istraga o incidentu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()