Sa medenog meseca u 'autobus smrti': Hrvatica poginula u Italiji, venčala se tri nedelje ranije

Njen suprug se nalazi u teškom stanju

04.10.2023. 15:56
  • Podeli:
italija nesreća reuters-651d6e48d3c19.webp Foto: Reuters

Tragičan kraj potrage za mladom Hrvaticom koja je našla u "autobusu smrti" koji je imao tešku saobraćajnu nesreću u Italiji. Hrvatica je bila na medenom mesecu sa suprugom koji je povređen. On je na intenzivnoj nezi u teškom stanju i životno je ugrožen.

Prema informacijama kojima u ovom trenutku raspolaže Index, radi se o 24-godišnjoj ženi koja je bila trudna. 

Reč je o bračnom paru iz Splita koji se venčano pre tri nedelje.

Među 21 poginulim su i pet ukrajinskih državljana, Nemac, Francuz i Italijan. 

Podsetimo, autobus je pao s nadvožnjaka na železničku prugu u okrugu Mestre i Margera, nadomak Venecije. Posle pada s visine od 10 metara zapalio.

Autobus je prevozio četrdesetak italijanskih i stranih turista koji su bili upravo posetili Veneciju i vraćali se u svoj kamp.

Istražitelji još uvek pokušavaju da utvrde sve žrtve koje u trenutku nesreće nisu kod sebe imale lične dokumente, posebno proverom registara kampa u kojem su boravili.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()