Sad je i zvanično: Hezbolah potvrdio da je vođa Hasan Nasralah ubijen

Po potvrđivanju vesti, libanska televizija Al Manar počela je da emituje stihove iz Kurana

28.09.2024. 13:52
  • Podeli:
hasan nasralah, 24 okt 2015 - AP Photo Hassan Ammar, File Tanjug-66f7d0f0d0197.webp Foto: AP Photo/Hassan Ammar, File/Tanjug

Libanska grupa Hezbolah potvrdila je danas da je njen vođa Sajed Hasan Nasralah ubijen, i najavila da će nastaviti da se bori protiv Izraela. Pošto je Hezbolah potvrdio Nasralahovu smrt, libanska televizija Al Manar počela je da emituje stihove iz Kurana, prenosi Rojters.

Izraelske odbrambene snage saopštile su ranije danas da je lider Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u jučerašnjem napadu na komandni centar tog pokreta u južnom predgrađu Bejruta.

Generalnog sekretara militantnog libanskog pokreta Hezbolah, Hasana Nasralaha, mnogi su smatrali za najmoćnijeg pojedinca u Libanu koji je na raspolaganju imao 100.000 boraca.

Na mestu sekretara Hezbolaha bio je od 1992. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()