Saliven: Bajden će primiti Zelenskog u Beloj kući 21. septembra

Sledeće nedelje će biti objavljena i informacija o dodatnoj pomoći Ukrajini

15.09.2023. 21:47
  • Podeli:
Joe Biden i Vladimi Zelenski Tanjug:AP Photo:Susan Walsh-64a9c3a1c198e.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Susan Walsh

Predsednik SAD Džozef Bajden primiće predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog u Beloj kući u četvrtak 21. septembra, izjavio je danas američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džejk Saliven.

On je rekao da SAD očekuju da će sledeće sedmice objaviti dodatnu pomoć Ukrajini, preneo je Rojters.

Očekuje se da će se Zelenski sastati sa liderima i demokrata i republikanaca u Kongresu tokom boravka u Vašingtonu, rekao je Saliven.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()