Slovačka: Medved napao sredovečni par tokom šetnje

Kako je navedeno, muškarac i žena su se tokom šetnje na trenutak zaustavili na odmorištu, kada je životinja iznenada prišla

01.04.2024. 16:17
  • Podeli:
Medved_mrki medved_grizli_Foto Pixabay-63ec90ca241ec.webp Foto: Pixabay

U Slovačkoj se desio još jedan napad medveda u kome je napadnut sredovečni bračni par koji je šetao psa pešačkom stazom u okrugu Liptovski Mikulaš, saopštio je danas slovački Zavod za zaštitu prirode.

U napadu koji se dogodio u nedelju popodne muškarac je zadobio lakšu povredu stopala, prenosi TASR.

Kako je navedeno, par se tokom šetnje na trenutak zaustavio na odmorištu, kada je medved iznenada prišao.

Životinja je povredila stopalo muškarca dok je pokušavao da preskoči zaštitnu ogradu, a par se potom sakrio u obližnju kolibu.

U zvaničnom saopštenju Zavoda za zaštitu prirode potvrđeni su brojni izveštaji o susretima sa medvedima ili šteti koju su ove životinje prouzrokovale.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()