Srbina na ulici zaustavila grčka policija: Ispostavilo se da je na Interpolovoj poternici

Kada je izvršena provera uhapšenog, ispostavilo se da za njim, zbog izdržavanja zatvorske kazne zbog krađa, traga i Srbija.

02.10.2023. 08:41
  • Podeli:
grčka policija profimedia-63a02b93d9191.webp Foto: Profimedia

Srpski državljanin (40), za kojim je raspisana međunarodna poternica uhapšen je u Grčkoj. Kako prenose mediji, lisice na ruke stavljene su mu u gradu Larisa, zbog sumnje da je ukrao alat ali je, pošto je identifikovan, utvrđeno da je reč o beguncu za kojim traga Interpol.

"Muškarac je primećen kako šeta centrom Larise sa alatom, među kojim je bila i motorna testera. Policija ga je legitimisala, pretresla i privela, a osim testere kod njega su pronađena i dve kutije ručnog alata, libela, zavarivač vodovodnih cevi, i druge stvari za koje se ispostavilo da su ukradene iz kamiona", prenose grčki mediji.

Međutim, kada je izvršena provera uhapšenog, ispostavilo se da za njim, zbog izdržavanja zatvorske kazne zbog krađa, traga i Srbija.

On je priveden u sud u Larisi, i kako navode mediji, očekuje se da bude deportovan Srbiji, prenosi Kurir.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()