Srušila se zgrada u Italiji posle eksplozije: 30 povređenih, objekat u kom su bili migranti uništen

Najteže povređeni čovek prevezen je helikopterom u bolnicu u Rimu

11.11.2023. 10:53
  • Podeli:
italijanska hitna pomoć, firenca - foto pixabay-654f4e618b6b8.webp Foto: Pixabay

Trideset migranata je povređeno, od kojih jedan teško, kada se nakon eksplozije srušila zgrada ugostiteljskog objekta u malom gradu San Lorenco Nuovo u Laciju, u centralnoj Italiji.

Teško povređeni migrant je prevezen helikopterom u bolnicu u Rimu, intubiran je i nalazi se u komi, javila je ANSA.

Ostali povređeni su takođe prevezeni u bolnice, a intervenisale su i vatrogasne jedinice. 

U eksploziji, koja se dogodila noćas u industrijskoj zoni grada, potpuno je uništen ugostiteljski objekat, a migranti su bili smešteni u apartmanima koji su se nalazili u zadnjem delu objekta.

Reč je o tražiocima azila, uglavnom muškarcima, ali ima i žena bez dece.

Uništene su i stolarska radnja i vinarija u blizini, navodi Ansa. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()