Srušio se avion na Aljasci, poginuo pilot zvezda emisije na Diskaveri kanalu

Džim Tveto je poginuo u 69. godini radeći ono što voli, navela je njegova kćerka Erijel na Instagramu

17.06.2023. 17:36
  • Podeli:
pilot_kokpit-644e7e3e03a45.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Pilot Džim Tveto, poznat po ulozi u dokumentarcima na kanalu Diskaveri - "Flying wild Alaksa", poginuo je u padu aviona neposredno nakon poletanja, a sa njim je nastradao i vodič za lov i ribolov, saopštili su truperi Aljaske.

Tvetov porodični avio biznis u mestu Unalaklet je prikazan u tri sezone na kanalu Diskaveri.

On i putnik Šejn Rejndolds iz Orofina u Ajdahu poginuli su u petak u blizini priobanog sela Šaktolik, na oko 200 kilometara od Nouma, preneo je AP.

U izveštaju trupera se navodi da je avion "cesna 180" hvatao zalet, ali da nije dostigao veliku visinu i brzo se srušio.

Tveto je poginuo u 69. godini radeći ono što voli, navela je njegova kćerka Erijel na Instagramu, dok je očevog saputnika Rejnoldsa nazvala "sjajnim lovačkim vodičem i prijateljem porodice".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()