Strašan snimak iz fabrike: Radnica upala u mašinu za namotavanje

Deluje da radnica nije teže povređena, mada detaljnije informacije o incidentu nisu poznate.

20.07.2023. 11:31
  • Podeli:
radnica povređena u fabrici ghpage_tv instagram-64b8fef2353d0.webp Foto: Instagram/PrintScreen/ghpage_tv

Na društvenim mrežama kruži jeziv snimak koji je, navodno, zabeležen u jednoj tekstilnoj fabrici u Kini.

Na snimku se vidi žena koja radi pored mašine za namotavanje, a već u sledećem trenutku nju valjak povlači sa sobom i zavrti je velikom brzinom.

Njena drama trajala je nekoliko trenutaka, pre nego što se mašina zaustavila, a pravo je čudo da je preživela ovako opasnu situaciju.

Deluje da radnica nije teže povređena, mada detaljnije informacije o incidentu nisu poznate. Video je izazvao brojne reakcije na Instagramu, a ljudi su prestravljeni prizorom.

“Veoma je opasno kada ste ovako savijeni i u rotaciji, ali srećom da je motor zaustavljen”, napisao je jedan korisnik.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()