Surova likvidacija: Bivša kandidatkinja za mis Ekvadora ubijena usred bela dana

Landi Paraga je pominjana u slučaju "Metastasis" zbog veze sa trgovcem drogom Leandrom Norererom, koji je ubijen u oktobru 2022.

29.04.2024. 21:37
  • Podeli:
ekvadorska policija ekvadora, ekvadorski policajci - 19 april 2024 - profimedia (2)-662ff3727b014.webp Foto: Profimedia

Bivša kandidatkinja za mis Ekvadora Landi Paraga (23), ubijena je u nedelju usred bela dana u restoranu u gradu Kevedo, u ekvadorskoj provinciji Los Rios. Policija je saopštila da je Paraga stajala sa svojim partnerom, spremajući se da napusti lokal, kada su dva naoružana muškarca ušla i ispalila u nju nekoliko metaka.  

Jedan od njih je prišao, direktno nanišanio u manekenku i upucao je. Kada je pala na zemlju, nastavio je da puca na nju, a pogođen je i muškarac sa koji je bio sa Paragom, prenosi španski list Marka.

Ceo incident je snimljen sigurnosnim kamerama. 

Ekvadorsko javno tužilaštvo je saopštilo da je policija na listu mesta i preduzimaju se prvi koraci za "utvrđivanje odgovornosti".

Bivša kraljica lepote pominjana je u slučaju "Metastasis" zbog veze sa trgovcem drogom Leandrom Norerom, koji je ubijen u oktobru 2022. U istrazi korupcije u pravosuđu, koja je otvorena 14. decembra prošle godine privedeno je nekoliko ljudi.

Tog dana, Tužilaštvo (FGE) i Nacionalna policija uhapsili su 31 osobu i procesuirali ih zbog navodnog krivičnog dela organizovanog kriminala.

Svi su optuženi da pripadaju mreži Leonarda Norera.

Četovi pronađeni na telefonima koje je 'El Patron' koristio dok je bio u zatvoru Cotopaki, pre nego što je ubijen, otkrili su kako funkcioniše mafija i pružile informacije o curenju podataka u koje su uključeni policajci, zvaničnici, advokati, sudije, tužioci i drugi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()