Svađa završila tragedijom: Šerif optužen za ubistvo sudije u zgradi suda u Kentakiju

Stajns je uhapšen na licu mesta i optužen za ubistvo prvog stepena

20.09.2024. 13:27
  • Podeli:
američka policija u kentakiju, policija kentakija - 2 jul 2024 - profimedia-6689586b7e875.webp Foto: Profimedia

Lokalni šerif u Kentakiju optužen je za ubistvo okružnog sudije u zgradi suda, saopštila je policija, a prenosi Si-Bi-Es njuz (CBS News).

Šerif okruga Letčer Miki Stajns navodno je ubio sudiju Kevina Malinsa (54) u zgradi suda posle svađe, izjavio je portparol policije Kentakija Met Gejhart.

On je dodao da je Malins upucan više puta.

Stajns je uhapšen na licu mesta i optužen za ubistvo prvog stepena. 

Policija nije otkrila motiv niti prirodu svađe posle koje je došlo do pucnjave.

Državni tužilac Kentakija Rasel Kolman izjavio je da će u potpunosti istražiti slučaj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()