Teroristički napad u Turskoj: Ima poginulih u udaru na objekte vazduhoplovne industrije

Na lice mesta upućene su snage obezbeđenja, vatrogasne i medicinske ekipe

23.10.2024. 15:40
  • Podeli:
ubistvo u katoličkoj crkvi u istanbulu, istanbul, turska policija, hirna pomoć - profimedia (1)-65b754108af4e.webp Foto: Profimedia

Objekti Turske vazduhoplovne industrije (TAI) u Ankari našli su se danas na meti terorističkog napada u kojem ima poginulih i povređenih, saopštio je turski ministar unutrašnjih poslova Ali Jerlikaja.

Nakon eksplozije na ulaznoj kapiji kampusa "Joint Stock Partnership" u Ankari čuli su se pucnji, javljaju turski mediji i dodaju da je osoblje iz bezbednosnih razloga upućeno u skloništa.

 Na lice mesta upućene su snage obezbeđenja, vatrogasne i medicinske ekipe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()