Teška nesreća u Norveškoj: Iskliznuo voz iz šina, poginula najmanje jedna osoba

Železnička kompanija "SJ" saopštila je da je 90 karata prodato, ali trenutno ne može da kaže koliko je putnika bilo u vozu

24.10.2024. 17:24
  • Podeli:
voz iskočio iz šina u norveškoj, norveška, saobraćajna vozna nesreća - 24 okt 2024 - Reuters (1)-671a62c87c89c.webp Foto: Reuters

Najmanje jedna osoba poginula je kada je voz, koji je išao duž severne obale Norveške, a u kojem je bilo između 50 i 90 ljudi izleteo je iz koloseka, dok je povređeno, pretpostavlja se, petoro ili šestoro.

Voz je skliznuo sa šina kod Bodea, severno od arktičkog kruga, javlja AP.

Železnička kompanija "SJ" saopštila je da je 90 karata prodato, ali trenutno ne može da kaže koliko je putnika bilo u vozu.

Fotografije objavljene u norveškim medijima prikazuju lokomotivu i najmanje dva prevrnuta vagona.    

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()