Tragedija u Teksasu: Trogodišnjak ubio desetomesečnu bebu pištoljem u automobilu

Trogodišnjak je slučajno ispalio hitac iz napunjenog pištolja

23.10.2024. 11:07
  • Podeli:
profimedia- američka policija las vegas-670f94fc97966.webp Foto: Profimedia

Velika tragedija dogodila se u SAD, kada je trogodišnje dete slučajno ubilo desetomesečnu bebu ispalivši hitac iz napunjenog pištolja.

„Bebu je ubio trogodišnjak, koji je uzeo napunjeni pištolj dok su bili u parkiranom automobilu i povukao okidač“, rekla je policija, piše ABC.

Pucnjava se dogodila na parkiralištu u blizini medicinskog centra u San Antoniju u Teksasu, prenosi Telegraf.

„U vozilu su bili žena i troje dece. Deca su bila uzrasta 3 i 2 godine i beba od 10 meseci. Svi su sedeli na zadnjem sedištu“, rekao je Vilijam Mekmanus, šef policije San Antonija.

U toku je policijski uviđaj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()