Tramp: Jevreji koji glasaju za Kamalu Haris treba da odu na pregled glave

Ponovio je tvrdnju da se napad 7. oktobra ne bi dogodio da je on bio na mestu predsednika SAD u tom trenutku

08.08.2024. 22:39
  • Podeli:
donald tramp, 8 avg 2024 - foto Reuters-66b52353ae746.webp Foto: Reuters

Republikanski kandidat Donald Tramp izjavio je večeras da bi Jevreji ili pristalice Izraela koji glasaju za demokratsku predsedničku kandidatkinju Kamalu Haris i njenog potpredsednika Tima Volca ''trebalo da odu na pregled glave“.

"Ona je bila veoma, veoma loša prema Izraelu i bila je veoma loša prema Jevrejima“, rekao je Tramp na konferenciji za novinare u Mar-a-Lagu.

Ponovio je tvrdnju da se napad 7. oktobra ne bi dogodio da je on bio na mestu predsednika SAD u tom trenutku i upozorio na rizik od novog svetskog sukoba, prenosi Tajms of Izrael.

Tramp je takođe napomenuo da je ''značajno porasla'' podrška koju mu pružaju jevrejski glasači.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()