Trampov advokat: Cilj je odbaciti optužnice protiv Trampa

Trampu se sudi u Njujorku zbog optužbi da je preko posrednika davao novac zvezdi filmova za odrasle Stormi Denijels da ne izlazi u javnost pred izbore 2016. godine

09.04.2023. 20:11
  • Podeli:
Donald Tramp_Trump_Foto Reuters-64330047b682d.webp Foto: Reuters

Advokat bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, Džim Trasti kaže da je fokusiran na odbacivanje nedavne optužnice protiv Trampa, a ne na agresivnu retoriku njegovog klijenta o sudiji i tužiocu sa Menhetna.

"Smatram da predlozi za odbacivanje moraju biti prioritet, jer 'amputiraju' ovu pravnu grešku u startu", rekao je Trasti za Ej-Bi-Si.

Upitan da kaže šta misli o Trampovom napadu na sudiju Huana Merčana, njegovu porodicu i okružnog tužioca Alvina Braga, što je dovelo do upozorenja Trampu na sudu u utorak da pripazi na svoje reči, Trasti je rekao da on lično ne želi da se priključi kritikama.

"Neću previše da brinem, niti mogu da pokušam da kontrolišem političku situaciju u ovom trenutku", dodao je Trasti.

Trampu se sudi u Njujorku zbog optužbi da je preko posrednika davao novac zvezdi filmova za odrasle Stormi Denijels da ne izlazi u javnost pred izbore 2016. godine i govori o njihovom navodnom odnosu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()