U Kalabriji zaplenjeno 250 kilograma kokaina iz Ekvadora

Procenjuje se da je pronađena droga mogla da donese zaradu od nekoliko desetina miliona evra.

08.05.2024. 20:16
  • Podeli:
karabinjeri, italija, italijanska policija, altavila milicija, 11 feb 2024 - profimedia-65f02fbd3245d.webp Foto: Profimedia

U italijanskom regionu Kalabrija danas je zaplenjeno 250 kilograma kokaina, koji je finansijska policija otkrila prošle nedelje u luci Đoja Tauro.

Ova luka je ključna za trgovinu drogom  zahvaljujući svom strateškom položaju i uticaju mafijaškog klana 'Ndrangeta.

Policija je 2. maja u kontejneru koji je u Italiju stigao iz Ekvadora pronašla ''lažne'' banane u kojima je bio sakriven kokain, prenosi Korijere dela Kalabrija.

Istražitelji su otkrivenu substancu poslali u laboratoriju na dalje analize.

Procenjuje se da je pronađena droga mogla da donese zaradu od nekoliko desetina miliona evra.

U toku je istraga kako bi se ušlo u trag trgovcima drogom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()