U Kini poslednjih nedelju dana nije zabeležena nijedna smrt od korone

Zvaničnici su još 30. januara izdali saopštenje u kome se tvrdi da se talasu korona virusa u zemlji nazire kraj

04.03.2023. 16:39
  • Podeli:
kina_korona - reuters-63b92418438c0.webp Foto: Reuters

Kineski centar za prevenciju i kontrolu bolesti je saopštio da u periodu od nedelju dana, između 24. februara i 2. marta, u bolnicama u toj zemlji nije preminula nijedna osoba od posledica virusa korona, prenosi Rojters.

Kineski medicinski zvaničnici su još 30. januara izdali saopštenje u kome se tvrdi da se talasu korona virusa u zemlji nazire kraj, preneo je Bi-Bi-Si.

Kineski centar za prevenciju i kontrolu bolesti je tada saopštio da se u zemlji smanjuje broj teško obolelih od korone, kao i broj preminulih od ovog virusa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()