Ubijen srpski reper Aleksandar (38) u Nemačkoj: Policija odmah uhapsila osumnjičenog Albanca

Velika tragedija

29.04.2024. 13:38
  • Podeli:
fehta, policija u fehti, nemačka policija - 17 mart 2024 - profimedia-65f98c2f4a0d3.webp Foto: Profimedia

Reper poznat kao "Aleks M" (38) ubijen je u Nemačkoj, ispred jednog lokala u Dizeldorfu, zbog čega je uhapšen i Albanac Rustem Lapi (52), za koga se sumnja da je počinio ovaj zločin.

Naime, kako prenose mediji u Nemačkoj, ubistvo se dogodilo u večeri između nedelje i ponedeljka u centru Dizeldorfa nakon kraće rasprave ove dvojice muškaraca.

Hitna pomoć je munjevito stigla na mesto zločina, ali, nesrećnom reperu iz Srbije nije bilo spasa.

Takođe, Nemci tvrde i da se ubijca odmah vratio u restoran u kom je i uhapšen.

Iako su prvobitno albanski mediji tvrdili da se radi o MMA borcu Aleksandru Stefanović, nastradali je ipak reper "Alex M", kako piše nemački "Welt".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()