Uporedio Izrael sa nacističkom Nemačkom, pa uhapšen: Pune ruke posla za policiju u Londonu

Skup u znak podrške Palestincima u Pojasu Gaze počeo je danas u podne po lokalnom vremenu

09.12.2023. 15:57
  • Podeli:
porpalestinski protest u londonu, 9 dec 2023 - profimedia-65747aa157d91.webp Foto: Profimedia

Jedan muškarac uhapšen je danas na propalestinskom protestu u Londonu zbog sumnje da je prekršio javni red i mir na rasnoj osnovi, saopštila je londonska Metropoliten policija.

Muškarac je uhapšen zato što je nosio transparent kojim se Izrael poredi sa nacističkom Nemačkom, navodi se u objavi policije na društvenoj mreži X.

Skup u znak podrške Palestincima u Pojasu Gaze počeo je danas u podne po lokalnom vremenu, a okupljeni će prošetati do Vestminstera, prenosi Skaj njuz.

Policija je ranije saopštila da je demonstrantima zabranjeno da se okupljaju oko izraelske ambasade.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()