"Upravo su lansirane rakete iz Irana na Izrael": Ostvario se najcrnji scenario

Vojska je podelila uputstva za zaštitu od raketnih napada na više mesta širom Izraela

01.10.2024. 18:48
  • Podeli:
raketni napad, rakete, raketa, satelitski snimak, satelit, rat, ratovanje, protivvazdušna odbrana, pvo - shutterstock_2211913683-66fc2a2397db6.webp Foto: Shutterstock

Izraelska vojska saopštila je da su upravo lansirane balističke rakete iz Irana na Izrael, prenosi Rojters.

Izraelski mediji preneli su da je Iran ispalio više od stotinu balističkih raketa.

Rojters navodi da se u Jerusalimu i drugim izraelskim gradovima čuju sirene za vazdušnu opasnost, da je u Jerusalimu moguće čuti zvuke eksplozija, kao i da se snažne eksplozije čuju u dolini reke Jordan.

Agencija navodi da su neke iranske rakete presretnute u vazdušnom prostoru Jordana dok su letele na Jerusalimu.

Izraelska vojska je navela da su svi civili upućeni ka skloništima, kao i da su podeljena uputstva za zaštitu od raketnih napada na više mesta širom Izraela.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()