Užas u Americi: Eksplozija kuće u blizini Detroita, 4 osobe poginule, 2 povređe

Do tragedije je došlo u naselju Vinters Lejn, a srećom, nijedna druga zgrada u blizini nije oštećena

31.12.2023. 12:12
  • Podeli:
američka policija, policija u nju hempširu, sad - nov 2023 - Geoff Forester The Concord Monitor via AP Tanjuig-655b0999970e3.webp Foto: Geoff Forester/The Concord Monitor via AP/Tanjuig

U eksploziji u porodičnoj kući u blizini Detroita, život su izgubile četiri, a povređene su dve osobe, saopštila je lokalna policija.

Eksplozija se dogodila u naselju Vinters Lejn, ali nijedna kuća u blizini nije oštećena, izjavio je potporučnik policije grada Nortfild, Dejv Pauel, prenosi TV mreža CBS.

Identitet četvoro poginulih nije odmah objavljen, a dve povređene osobe su hospitalizovane, iako nije poznato o kakvim je povredama reč.

Za sada nije saopšteno šta je uzrok eksplozije, ali je Pauel naveo da je lokalna kompanija za prirodni gas reagovala kako bi obezbedila mesto događaja, kao i lokalni vatrogasci i službe za opasne materije, a da je elektrodistribucija isključila struju u tom području.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()