Uzbuna u Volgogradu: Dva radnika poginula, troje ljudi povređeno u eksploziji gasa

Istražni komitet je podneo krivičnu prijavu zbog kršenja pravila o bezbednosti na radu

06.07.2024. 21:08
  • Podeli:
volgograd, rusija, eksplozija gasa - 6 jul 2024 - profimedia-0887801336-6689939853d3f.webp Foto: Profimedia

U eksploziji gasa na kanalizacionom postrojenju u ruskom gradu Volgograd poginule su dve osobe, a troje je povređeno, saopštile su vlasti.

Prema saopštenju gradske uprave za vodosnabdevanje i grejanje, u trenutku eksplozije na postrojenju se nalazilo osmoro ljudi, od kojih je troje povređeno, a strahuje se ispod ruševina još ima zatrpanih, prenosi RIA Novosti.

Tri povređene osobe se sada nalaze u stabilnom stanju, rekao je zamenik guvernera Volgogradske oblasti Oleg Nikolajev.

Preliminarna istraga je pokazala da je do eksplozije došlo zbog zanemarivanja propisa o bezbednosti tokom zavarivanja, a Istražni komitet je podneo krivičnu prijavu zbog kršenja pravila o bezbednosti na radu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()