Visoki zvaničnik Hamasa: Otpor protiv Izraela dovešće do pada izraelskog režima

Istakao je da će se Hamas i dalje zalagati za ostvarivanje prava palestinskog naroda i okončanje izraelske agresije.

21.10.2024. 15:09
  • Podeli:
Kaled Mešal profimedia-0331222897-6711f80815347.webp Foto: Profimedia

Visoki zvaničnik Hamasa Kaled Mašal izjavio je danas da će otpor protiv Izraela, koji je predvodio bivši šef političkog biroa te palestinske militantne grupe Jahja Sinvar, na kraju dovesti do pada izraelskog režima.

Mašal, koji je politički vođa Hamasa izvan palestinskih teritorija, govorio je tokom komemoracije u Istanbulu u Turskoj povodom smrti Sinvara, koji je poginuo tokom sukoba u Pojasu Gaze.

Istakao je da će se Hamas i dalje zalagati za ostvarivanje prava palestinskog naroda i okončanje izraelske agresije, prenela je libanska televizija Al Majadin.

Hamas je u petak potvrdio da su Sinvara ubile izraelske snage 17. oktobra. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()