Zaoštravanje sukoba: Objavljen broj iranskih vojnika poginulih u napadima Izraela

Izrael je protekle noći, u tri talasa vazdušnih udara, napao vojne lokacije u Iranu

26.10.2024. 11:19
  • Podeli:
iran, izrael, iranska izraelska zastava, zastave, napad irana na izrael, izraela na iran, izraelska iranska vojska, izraelski iranski vojnik vojnici - shutterstock_2459679017-671caf83a06a0.webp Foto: Shutterstock

Dva iranska vojnika poginula su u vazdušnim napadima izraelske vojske na tu zemlju, saopštila je iranska vojska. 

"Vojska Islamske Republike Irana, braneći bezbednost Irana i štiteći interese naroda, žrtvovala je dva svoja borca dok su se suprotstavljali projektilima kriminalnog cionističkog režima", navedeno je u saopštenju vojske, prenela je agencija Tasnim.

Izrael je protekle noći, u tri talasa vazdušnih udara, napao vojne lokacije u Iranu.

Izraelska vojska je saopštila da su napadi bili usmereni na strateške vojne lokacije, uključujući fabrike za proizvodnju dronova i balističkih raketa, kao i baterije protivvazdušne odbrane.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()