Zelenski se hitno oglasio povodom atentata na Trampa: Sa olakšanjem sam saznao...

Zelenski se obratio povodom pucnjave koja se dogodila tokom mitinga američkog predsedničkog kandidata Donalda Trampa

14.07.2024. 11:53
  • Podeli:
Tan2023-11-0413482249_7 volodimir zelenski AP PhotoEfrem Lukatsky-65480941d7499.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Efrem Lukatsky

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski obratio se povodom pucnjave koja se dogodila tokom mitinga američkog predsedničkog kandidata Donalda Trampa, poželevši Trampu brz oporavak.

"Zaprepašćen sam saznanjem o pucnjavi na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa na njegovom mitingu u Pensilvaniji. Takvo nasilje nema opravdanja i nema mesta nigde u svetu. Nikada ne treba da prevlada nasilje", naveo je Zelenski i dodao:

"Sa olakšanjem sam saznao da je Donald Tramp sada na sigurnom i želim mu brz oporavak. Moje saučešće upućujem porodici žrtve  ovog napada, učesniku skupa. Svima koji su zgroženi ovim događajem želim snagu. Voleo bih da Amerika iz ovoga izađe jača", poručio je Zelenski, prenela je Ukrajinska Pravda.

Iako je poznato da Tramp i Zelenski nisu u najboljim odnosima, ukrajinski predsednik se verovatno oglasio, jer Ukrajina zavisi od američke pomoći, a postoji velika mogućnost da se upravo Tramp vrati na vlast.  

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()