Tragedija izbegnuta za dlaku: Pripadnici MUP u Somboru spasili dve devojčice iz zaleđenog jezera

Iz MUP apelujuju na građane da zaleđene vodene površine nisu mesto za igru

15.01.2024. 12:44
  • Podeli:
spasavanje devojčica iz zaleđenog jezera, Bački Gračac - 14 jan 2024 - foto Tanjug OMK MUP Republike Srbije (1)-65a51a1db6793.webp Foto: Tanjug/OMK MUP Republike Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru spasili su dve devojčice koje su u nedelju šetale po zaleđenom jezeru u Bačkom Gračacu i upale u vodu.

Devojčice od 13 i 15 godina šetale su po zaleđenom jezeru i upale u vodu. Uspele su da se popnu na skakaonicu koja je udaljena oko 50 metara od obale, odakle su ih čamcem juče oko 17 časova spasili pripadnici Vatrogasno-spasilačkog odeljenja iz Odžaka i Specijalni tim za spašavanje i rad na vodi iz Sombora, saopštio je MUP.

Iz MUP apelujuju na građane da zaleđene vodene površine nisu mesto za igru i da poštuju pravila ponašanja kako ne bi ugrozili svoju i tuđu bezbednost. 

Klizanje i šetnja po zaleđenoj vodi nije bezbedna i može biti veoma opasna, navodi MUP.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()