Tri žene nestale na Kosovu

Policija traga za nestalima

06.12.2023. 14:00
  • Podeli:
takozvana kosovska policija, zvečan, 3 okt 2023 - profimedia-65675f7aac848.webp Foto: Profimedia

U poslednja 24 časa policiji takozvanog Kosova prijavljen je nestanak tri žene. Porodica traga za dve žene u Gnjilanu i jedne žene u Đakovići, piše Telegraf.rs.

U Gnjilanu je muškarac prijavio da su dve žene napustile kuću i da ne zna gde se nalaze.

U Đakovici je takođe prijavljeno da je ženska osoba napustila kuću i da njena porodica ne zna gde se nalazi.

U policijskom izveštaju se dodaje da je u Kosovu Polju uhapšena žena zbog zlostavljanja i napuštanja dece.

Ona je uhapšena juče posle prijave od strane supruga.

"Osumnjičena je lišena slobode i nakon obavljenog razgovora odlukom tužioca određen joj je pritvor", navodi se u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()