UNA na Savskom keju: Prve slike rušenja čuvenog splava 'Gusar'

Na keju su policija i komunalne službe

02.02.2024. 10:57
  • Podeli:
rušenje gusar UNA-65bcbc7005ec7.webp Foto: UNA

Rotacije Komunalne milicije, teška mašinerija, deset-dvadeset okupljenih građana, nekoliko pasa i ljudi koji iznose preostale stvari.

Reporteri UNE nalaze se na Savskom keju gde je, u okviru programa uređenja obale, počelo rušenje i poznatog splava Gusar.

Reč je o jednom od manjih splavova na Savi, koji je mnogima bio drago mesto za ispijanje kafe, proslavu dečjeg rođendana i uživanje u lepotama Savskog keja.

Ipak, odluka grada je da se priobalje potpuno uredi, što znači da će svi splavovi koji nisu dobili mesto na licitaciji morati da budu uklonjeni.

Splavovi koji se ubuduće budu postavljali moraće da ispune definisane uslove koji se tiču gabarita, položaja, bezbednosti i higijene.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()