Upozorenje iz Puteva Srbije: Magla smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima

Na snazi je i zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom u određenim delovima naše zemlje

01.01.2024. 09:59
  • Podeli:
Auto put_magla_cesta_Foto Unsplash-1667489355458.webp Foto: Unsplash

Na auto-putu E-75, na deonici od tunela Manajle do petlje Vladičin Han, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na 50 do 100 metara, a na auto-putu E-761, na deonici Pojate - Koševi, magla smanjuje  vidljivost na 100 metara.

Na auto-putu E-75, petlja Vladičin Han - petlja Bujanovac Jug, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na 50 metara, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

Zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi je na sledećim putnim pravcima:

  • II A-210 Jošanička Banja - Kopaonik
  • II A-199 Novi Pazar - Deževa - Šaronje - Odvraćenica
  • II A-210 Kopaonik - Rudnica i
  • II A-211 Kopaonik - Jaram
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()