Još jedan sunčan i topao septembarski dan: Od nedelje - jakne u ruke

I dalje će biti toplo za ovo doba godne

20.09.2023. 08:05
  • Podeli:
Tan2023-09-1511261020_2 beograd vreme tanjug vladimir šporčić-650a8b9159bda.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Vreme u Srbiji biće pretežno sunčano uz promenljivu oblačnost i toplo, samo posle podne u brdsko-planinskim predelima očekuje se kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak sa grmljavinom, saopštio je danas Republički hidro-meteorološki zavod.

Vetar slab promenljiv, najniža temperatura od 13 do 17, najviša dnevna od 27 do 30 stepeni.

U Beogradu će vreme biti pretežno sunčano uz promenljivu oblačnost i toplo. Duvaće slab promenljiv vetar. Jutarnja temperatura od 14 do 17, najviša dnevna oko 29 stepeni.

Do nedelje će vreme biti toplo sa najvišom dnevnom temperaturom iznad proseka za ovaj period godine, u većini mesta oko i malo iznad 30 stepeni.

U četvrtak promenljivo oblačno, posle podne i uveče nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. 

U petak i subotu pretežno sunčano. U subotu uveče u severozapadnim, tokom noći ka nedelji i u zapadnim, a u nedelju pre podne i u ostalim predelima Srbije naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature. 

Pri intenzivnijim grmljavinskim procesima lokalno se očekuje veća količina padavina, zatim, pretežno sunčano uz promenljivu oblačnost, još samo u ponedeljak na jugu i zapadu ponegde sa kratkotrajnim padavinama. 

Od nedelje temperatura će biti u padu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()