Juče kuvanje, danas cvokotanje: Veliki pad temperature u Srbiji, oblaci i vetar "pokvariće" nedelju

Temperatura u toku dana u većini mesta od 12 do 16, na istoku ponegde i do 19 stepeni Celzijusa

29.09.2024. 07:00
  • Podeli:
vreme, beograd, oblaci, oblačno - 12 nov 2023 - foto tanjug strahinja aćimović-655e43a45936f.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima uz umeren i jak severozapadni vetar, koji će na istoku Srbije dostizati udare olujne jačine. 

Posle podne sa severozapada postepeni prestanak padavina, a uveče i tokom noći u većem delu zemlje i razvedravanje. Temperatura u toku dana u većini mesta od 12 do 16, na istoku ponegde i do 19 stepeni Celzijusa.

U Beogradu oblačno, hladno i vetrovito, povremeno s kišom uz umeren i jak severozapadni vetar. Kasnije posle podne prestanak padavina, a uveče i tokom noći postepeno razvedravanje. 

Temperatura u toku dana bez većeg kolebanja, od 12 do 14 stepeni, uveče u daljem padu.

U Srbiji u ponedeljak suvo sa sunčanim intervalima, a na severu i zapadu zemlje  pretežno sunčano. U utorak i sredu, posle hladnog i vedrog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije. 

Zatim do kraja sedmice umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()