Jutro sveže, tokom dana sunčano i toplo

Najniža temperatura od 8 do 14, najviša od 24 do 27 stepeni

09.08.2023. 08:08
  • Podeli:
gradjani_vrijeme-suncano_sunce-1667221441525.webp Foto: Anadolija

U Srbiji danas ujutru vedro i sveže, ponegde kratkotrajna magla. U toku dana pretežno sunčano i malo toplije, posle podne malo i umereno oblačno.

Najniža temperatura od 8 do 14, najviša od 24 do 27 stepeni. Vetar slab i umeren, uglavnom istočni i jugoistočni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu posle vedrog i svežeg jutra, u toku dana pretežno sunčano i malo toplije, a posle podne malo i umereno oblačno.

Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 11 do 14, najviša oko 26 stepeni.

U Srbiji u četvrtak promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

U petak i subotu na severu pretežno sunčano, a u brdsko-planinskim predelima je, uz promenljivu oblačnost, ponegde moguća kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom.

Jutra će biti sveža, a dnevne temperature će i dalje biti ispod proseka.

Od nedelje sunčano i sve toplije, pa se sledeće sedmice očekuje više od 30 stepeni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()