Malo toplije: Subota sa stidljivim suncem i blagim porastom temperature

U Beogradu će ujutru biti umereno do potpuno oblačno suvo i hladno sa slabim jutarnjim mrazem

13.01.2024. 07:00
  • Podeli:
zima, inje, led, sneg, hladno, vreme pixabay-655fe04586875.webp Foto: Pixabay

U Srbiji će u subotu, 13. januara vreme tokom dana biti malo do umereno oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, na istoku Srbije jak, zapadni i severozapadni, posle podne u skretanju na južni i jugozapadni pravac sa temperaturama od -7 do pet stepeni.

U Beogradu će ujutru biti umereno do potpuno oblačno suvo i hladno sa slabim jutarnjim mrazem, tokom dana malo do umereno oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima.

Screenshot RHMZ

Vetar će biti slab i umeren, pre podne zapadni, posle podne u skretanju na južni i jugozapadni pravac, sa temperaturama od minus pet do tri stepena.

Početkom naredne sedmice očekuje se slabljenje jutarnjeg mraza uz dnevne temperature od četiri do devet stepeni.

U ponedeljak se očekuje prolazno naoblačenje sa kišom, u brdsko-planinskim predelima, a ujutro ponegde i u nizijama sa susnežicom i snegom.

U sredu i četvrtak vreme će biti vetrovito sa umerenim i jakim jugozapadnim vetrom i toplije povremeno sa kišom, dok se od petka ponovo očekuje osetan pad temperature, skretanje vetra na severozapadni pravac i sneg mestimično. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()