Smena kiše i sunca pred vreo vikend: Četvrtak donosi pravo proleće, od subote ponovo vrućine

Najniža temperatura biće od 4 do 12 °C, a najviša od 19 do 23 °C.

04.04.2024. 07:01
  • Podeli:
El Ninjo, vreme, prognoza, temperatura, termometar pixabay-65e73ade3441e.webp Foto: Pixabay

Sutra ujutro biće umereno do potpuno oblačno vreme, tek ponegde sa slabom kišom, objavio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

U toku dana očekuje se promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a u brdsko-planinskim predelima ponegde i kratkotrajna kiša ili pljusak. Uveče će doći do razvedravanja. 

Duvaće slab i umeren vetar, sredinom dana i posle podne na severu i istoku kratkotrajno i jak, zapadni i severozapadni vetar, uveče slab promenljiv, najavljuje RHMZ. 
Najniža temperatura biće od 4 do 12 °C, a najviša od 19 do 23 °C.

Screenshot RHMZ

U Beogradu posle pretežno oblačnog jutra sa kratkotrajnom kišom, u toku dana očekuje se promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Duvaće slab i umeren vetar, zapadni i severozapadni, uveče slab jugoistočni.

Najniža temperatura biće oko 12 °C, a najviša oko 21 °C. Prema prognozi RHMZ za narednih sedam dana očekuje se pretežno sunčano i sve toplije vreme.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()