Spremite kišobrane, biće vam potrebni: Vremenska prognoza ne obećava

Najviša dnevna temperatura do 28 stepeni, koliko će biti i u Beogradu.

16.09.2023. 08:10
  • Podeli:
vreme kiša tanjug MILOŠ MILIVOJEVIĆ-64670dc48699c.webp Foto: Tanjug/MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Ujutru i pre podne kiša i kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom ponegde se očekuju na jugu i istoku, a od sredine dana i u ostalim delovima Srbije. 

Na jugu Banata duvaće košava. Najviša dnevna temperatura do 28 stepeni, koliko će biti i u Beogradu. 

Sredinom dana i posle podne u pojedinim delovima glavnog grada moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak.

Promenljivo oblačno, ujutru i pre podne na jugu i istoku, a od sredine dana mestimično i u ostalim predelima sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno i jak.

Najniža temperatura od 12 do 18 stepeni, a najviša od 25 do 28 stepeni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()