Sutra jutro sveže, tokom dana sunčano i toplije

Najniža temperatura od 8 do 16, a najviša od 28 do 31 stepen

27.07.2023. 12:35
  • Podeli:
beograd-matija-habljak-pixsell.jpg

U Srbiji sutra jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplije, uz uglavnom slab vetar promenljivog smera.

Najniža temperatura od 8 do 16, a najviša od 28 do 31 stepen, saopštio je RHMZ.

I u Beogradu jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplije, uz uglavnom slab vetar južnih smerova. Najniža temperatura od 13 do 16, a najviša oko 30 stepeni.

U Srbiji za vikend toplo, sa najvišom temperaturom od 30 do 35 stepeni. U subotu pretežno sunčano.

U nedelju se, uz promenljivu oblačnost, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju sredinom dana na severu, a posle podne i uveče ponegde i u ostalim krajevima, dok će se na jugu zadržati suvo i veoma toplo.

U danima potom malo svežije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i lokalnu pojavu kiše i pljuskova s grmljavinom. Maksimalna temperatura u većini mesta biće u intervalu od 26 do 31 stepen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()