Temperatura viša, ali i dalje kiša: U pojedinim delovima Srbije ružno vreme pogoršaće jak vetar

Vetar slab i umeren, u Vojvodini i planinskim predelima i jak, zapadni i jugozapadni

24.04.2024. 07:00
  • Podeli:
vreme, beograd, nov 2023 - foto tanjug vladimir šporčić-6553d34a4958d.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. 

Vetar slab i umeren, u Vojvodini i planinskim predelima i jak, zapadni i jugozapadni, posle podne i uveče u postepenom skretanju na severozapadni. 

Prognozira se da će biti malo toplije nego prethodnih dana - najniža temperatura od 6 do 10, najviša od 14, na severozapadu do 21 stepen Celzijusa.

U Beogradu promenljivo oblačno, od sredine dana povremeno kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. 

Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, kasnije posle podne i uveče u skretanju na severozapadni. 

Najniža temperatura od 7 do 9, najviša oko 17 stepeni Celzijusa.

U Srbiji u četvrtak umereno do potpuno oblačno i hladnije, na jugozapadu, jugu i jugoistoku mestimično sa kišom, na visokim planinama u ovim predelima ujutro će padati sneg. Uveče razvedravanje. 

U petak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a u brdsko-planinskim predelima ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak. 

Zatim pretežno sunčano i toplije. 

U sredu, 1. maja promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()