Umesto snega, stiže kiša: Pogledajte kakvo nas vreme čeka sve do petka

Više padavina se očekuje na jugozapadu i jugu

23.01.2023. 07:56
  • Podeli:
Tan2022-12-0710535031_3 Beograd, kiša Tanjug Vladimir Sporčić-63ce2fb228433.webp Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

U Srbiji ujutru po kotlinama i duž rečnih tokova ponegde magla ili niska oblačnost, a tokom dana umereno do potpuno oblačno i malo toplije. 

Ujutru i pre podne na jugozapadu i zapadu, a od sredine dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom.

Više padavina se očekuje na jugozapadu i jugu sa količinom od 15 do 30 milimetara za 24h. 

Jutarnja temperatura od 1 do 5, a najviša dnevna od 6 do 12 stepeni.

Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i u košavskom području i jak, istočni i jugoistočni. 

U Beogradu umereno do potpuno oblačno, vetrovito i malo toplije. Posle podne i uveče povremeno sa kišom. Najniža temperatura od 2 do 4, a najviša dnevna oko 8 stepeni. Vetar umeren i jak, istočni i jugoistočni. 

U Srbiji u utorak oblačno u nižim predelima mestimično sa kišom i susnežicom, na planinama sa snegom. 

U sredu i četvrtak ujutru magla ili niska oblačnost, a tokom dana umereno do potpuno oblačno u većini krajeva suvo, a samo u brdsko-planinskim predelima južne Srbije ponegde sa slabim snegom. 

Od petka oblačno i hladnije, pa se sneg očekuje mestimično i u ostalim krajevima. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()