Vraća nam se toplo vreme

U petak u Srbiji pretežno sunčano i malo toplije

10.08.2023. 12:28
  • Podeli:
Beograd_pecanje na reci_Foto Tanjug_Strahinja Aćimović-64d4bb984954e.webp Foto: Tanjug / Strahinja Aćimović

U Srbiji će u petak biti pretežno sunčano i malo toplije vreme, samo se u brdsko-planinskim predelima uz promenljivu oblačnost očekuje lokalna pojava pojava pljuskova sa grmljavinom, saopštio je danas Republički hidro-meteorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno i jak severozapadni, a temperature će se kretati od 11 do 29 stepeni.

U Beogradu će tokom dana biti pretežno sunčano i malo toplije, duvaće slab, severozapadni vetar, a temperatura će biti do 27 stepeni.

Prema prognozi za narednih nedelju dana, u Srbiji će vreme biti pretežno sunčano, u subotu i nedelju jutra će biti sveža, a dnevna temperatura će biti u postepenom porastu pa će sredinom sledeće sedmice biti od 31 do 34 stepena.

Kako se navodi, od sredeće biti promenljivo vreme sa češćom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()